Over Lakei

Het bedrijf

Lakei Boomkwekerijen is een mooi, landelijk ingekleed bedrijf, gevestigd in het Noord-Limburgse rozendorp Lottum. Het is in 2002 ontstaan uit de samenwerking van de boomkwekerijen van Hans van de Laak en Emiel Keiren en is uitgegroeid tot een modern kwekerijbedrijf gespecialiseerd in de opkweek van rozen en seringen. 
Bekijk onze bedrijfsbrochure.

Assortiment
Het sortiment rozen wordt in de pot geteeld en bestaat uit meer dan 150 soorten, waaronder vele licentiesoorten, van bodembedekker tot klimroos en in alle maten stam.
De seringen worden zowel met blote wortel als in de pot geteeld. Het assortiment is door Lakei geselecteerd uit meer dan 300 soorten op haar eigen testvelden. Alleen de beste, sterkste en mooiste seringen worden gekweekt.

Kwaliteit
Op de containervelden worden jaarlijks vele rozen en seringen in pot opgekweekt, in allerlei soorten en maten.  De complete teelt, vanaf de  vermeerdering tot het eindproduct in de pot, gebeurt in eigen beheer. Een professioneel team van medewerkers bewaakt de kwaliteit en continuïteit en zorgt voor een topproduct met een constante hoge kwaliteit.

Innovatie
Lakei Boomkwekerijen innoveert voortdurend op het gebied van teelt, sortiment en afzet. Vanuit de consumentgerichte benadering is het innovatieve project Parfum de Nature® ontstaan. Dit heeft geresulteerd in een compleet verkoopconcept dat sinds kort op de markt is gebracht.

Het Lakei Team

 Hans van de Laak  Hans van de Laak Hans van de Laak Verkoop, Algemene zaken
Emiel Keiren Emiel Keiren Emiel Keiren Vollegrondsteelt, Assortiment
Wendy van de Laak Wendy van de Laak Wendy van de Laak Administratie