Links

 • Parfum de Nature

  Parfum de Nature® is een kwaliteitsproduct met een compleet verkoopconcept: duidelijk herkenbare productlijn met  presentatietafels, informatiebrochure en een website voor de consument. 

  Seringen van Parfum de Nature® zijn door seringenspecialist Lakei geselecteerd uit haar collectie van ruim 300 soorten. Voor elke tuin en terras zijn hieruit de mooiste, best geurende en bloeirijkste soorten gekozen en voor de consument handig ingedeeld in de categorieën Small, Medium en Large.

  Voor de rozen-collectie van Parfum de Nature® zijn de heerlijkst geurende, mooiste en sterkste grootbloemige rozen geselecteerd door Lakei.

  Op alle Parfum de Nature® producten is de unieke kleur-, geur- en bloeigarantie van toepassing.

  www.parfumdenature.com
 • Boomkwekerij Support Venlo

  FloraHolland Venlo, Garden Plant, IHS en Van Zaal Transport vormen onder de naam Boomkwekerij Support Venlo een compleet handels-, logistiek- en kenniscentrum voor boomkwekerijproducten. Gezamenlijk brengen zij zowel kwekers als kopers in een zo gunstig mogelijke verkoop c.q. inkooppositie, ook voor daghandel. 

  www.boomkwekerijsupportvenlo.nl
 • Boomteelt Studieclub

  De Boomteeltstudieclub Horst aan de Maas is een vereniging die in 2006 is opgericht en uit meer dan 75 leden bestaat. Alle leden zijn ondernemer c.q. medewerker in de boomteeltsector. De belangrijkste doelstelling van de Boomteeltstudieclub is het uitwisselen van kennis en informatie op het gebied van teelttechniek en ondernemerschap in de boomkwekerij. 

  www.boomteeltstudieclub.nl
 • Licentiehouder rozensoorten:

  David Austin ®
  NIRP ®
  Interplant ®
  Jan Spek ®
  Poulsen ®
  Kordes ®
  Tantau ®
  ‚ÄčMeilland ®

 • Rozendorp Lottum

  Lottum is hét Rozendorp van Nederland. Liefst 70 procent van de Nederlandse Rozenproductie komt uit dit pittoreske dorpje. In Lottum en directe omgeving worden dan ook elk jaar enkele miljoenen rozen gekweekt. Alles in Lottum ademt rozen; het Rozenkenniscentrum, de fietsroutes, de rozentuinen en uiteraard het Rozenfestival

  www.rozendorp.nl
 • Plantencentrum Wim Hendriks

  Plantencentrum Wim Hendriks in Kessel heeft een groot assortiment heesters, coniferen, vaste planten, bloembollen en groenteplanten, waaronder een sortiment rozen.
  Kijk maar eens op de website voor het complete assortiment, adviezen en tips!

  www.wimhendriks-planten.nl/nl/

NIEUWS

Hans & Wendy 25 jaar getrouwd!

Op maandag 12 april waren Hans en Wendy 25 jaar getrouwd. Ondanks de beperkte mogelijkheden hebben we er een feestelijke dag van gemaakt met bloemen, taart en slingers! We wensen Hans en Wendy namens alle collega's nog vele mooie jaren samen. 

Lees verder