Nieuws

Vacature sales support

maandag 3 dec 2018

Lees verder

Lakei viert zijn 15 jarig bestaan samen met haar personeel aan zee.

zondag 11 nov 2018

Lees verder

International Plant Propagator’s Society bezoekt Lakei

dinsdag 18 jul 2017

Lees verder

Vier prijzen voor Lakei op Potrozenshow 2017

maandag 19 jun 2017

Lees verder

Vacature sales support

maandag 3 dec 2018

Lakei Boomkwekerijen heeft zich in 15 jaar ontwikkeld tot dé specialist in de teelt van rozen en seringen. Met een duidelijke visie, klantgericht, innovatief en gericht op kwaliteit groeit onze klantenkring gestaag.

 

Ter versterking van ons team, zoeken wij een:

Sales Support m/v (fulltime, deeltijd bespreekbaar)

 

Wat ga jij doen?

Als sales support ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van onze verkoopdoelstellingen in ons het gehele teeltassortiment. Hiertoe onderhoud jij nauwe contacten met onze relaties om enerzijds de samenwerking optimaal te houden maar anderzijds ook om de verkoop van ons teeltassortiment te bevorderen. De belangrijkste taak in jouw functie is de algehele planning en coördinatie van de dagelijkse bestellingen/orders en de vastlegging hiervan. Hiertoe verwerk jij o.a. de verkoop van de daghandel en telefonische aanvragen van klanten, stel je prijzen/levertijden/leveringsvoorwaarden vast op basis van lopende contracten en maak je offertes alsook bewaak je de voortgang hierin. Dit alles volg je nauwlettend a.d.h.v. planningsoverzichten, expeditie gegevens, etc. waarbij je dreigende afwijkingen tijdig signaleert.  Klantenbezoek en deelname aan beurzen behoren ook tot jouw takenpakket.

Kortom: een veelzijdige, verantwoordelijke en uitdagende functie!

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die bovenal proactief en flexibel is ingesteld. Je durft beslissingen te nemen maar schakelt ook tijdig met je collega’s en leidinggevende indien de situatie hierom vraagt. Plannen en organiseren is één van je kernkwaliteiten. Dit blijkt uit een effectieve planning en organisatie van de verkooporders en bestellingen. Daarnaast werk je  nauwgezet en accuraat. Het is immers van groot belang dat de gehele orderverwerking correct wordt vastgelegd.  Daar je een nauw contact onderhoudt met onze relaties en veel schakelt met je directe collega’s, is het van groot belang dat je over sterke communicatieve vaardigheden beschikt.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in onze sector of aanverwante sector zoals bijvoorbeeld de logistiek. Jouw “gevoel voor planten” is groot. Daarnaast beschik je over de nodige administratieve skills, waaronder Microsoft Office. Je beschikt over een basiskennis Nederlands, Engels en Duits.

Wij bieden:

Lakei Boomkwekerijen biedt naast een collegiale werkomgeving ook nog uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en een goede samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel evenals voortdurende zorg voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Solliciteren?

Jouw motivatie met CV kun je richten aan Wendy@Lakei-Boomkwekerijen.nl Geïnteresseerde kandidaten verzoeken wij te reageren voor vrijdag 14 december a.s..

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Hans van de Laak op onderstaand telefoonnummer.

Lakei Boomkwekerijen, Hombergerweg 84, 5973 PH Lottum,  +31 6 51 21 37 30