Welkom op de website van Lakei Boomkwekerijen

Welkom op de website van Lakei Boomkwekerijen

Lakei, voor een mooie en heerlijk geurende roos of sering van topkwaliteit!

Lakei is een modern boomkwekerijbedrijf met een compleet assortiment rozen en seringen.
De volledige opkweek gebeurt in eigen beheer: van de teelt in de volle grond tot het eindproduct in de pot. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en een professioneel team van medewerkers zorgen voor een topproduct met een constante hoge kwaliteit. Bekijk onze bedrijfsbrochure.

Assortiment seizoen 2016-2017

Roos in pot              Syringa in pot                Syringa vollegrond            Thuja in pot 

Maak Parfum de Nature ook bij u een bestseller

Maak Parfum de Nature ook bij u een bestseller

Wilt u ook uw assortiment rozen van het merk Parfum de Nature bij de consument op een aantrekkelijke manier presenteren?
Wij bieden opvallende tafelbanners en bijpassende etiketten voor onze sterk geurende rozen. Een aanwinst voor uw tuincentrum! Een echte aandachttrekker voor de consument.

De Parfum de Nature rozen zijn met zorg geselecteerd op geur, kleur én grote bloemen. Onze unieke kleur-, geur- en bloeigarantie, onze consumentenwebsite en het mooie POS materiaal maken het concept tot een succes voor ieder tuincentrum. 
Bestel hier uw POS materiaal! Verkrijgbaar in diverse talen.

Eigen etiketten-lijnen rozen Lakei: Rose Basics en Rose Classics

We werken samen met rozenveredelaars over de hele wereld en uit al hun licentierozen hebben wij de mooiste en sterkste uitgezocht, veelal met een onderscheiding zoals het ADR-predicaat.  Deze rozen bieden wij aan met een Lakei-stempel onder het label Rose Classics.

Rose Basics is onze selectie van licentievrije rozen. Deze rozen zijn verkrijgbaar in diverse productgroepen en in alle basiskleuren.

De prachtige etiketten-lijnen van Lakei zorgen voor een mooie, uniforme en strakke uitstraling. Daarnaast zijn bijpassende tafelbanners verkrijgbaar in de maten exporttafel (223cm) en tuincentrumtafel (300cm).
Graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

NIEUWS

Vier prijzen voor Lakei op Potrozenshow 2017

Bij de Potrozenshow 2017 is Lakei dit jaar beloond met maar liefst vier prijzen. Met de stamroos Mauritius hebben we de eerste prijs behaald in de categorie stamrozen. In deze categorie hebben we ook de tweede plaats veroverd met de roos A Whiter Shade of Pale.

Bij de tuinrozen mocht Hans van de Laak de tweede prijs in ontvangst nemen voor de roos Mind Games én de derde prijs voor Herzogin Christiana. Een mooi resultaat.

Lees verder

AGENDA

Plantarium 2017

www.plantarium.nl

23 t/m 26 augustus 2017 - Hazerswoude/Boskoop

Dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa. Deelname uit 15 verschillende landen. Vakbezoek uit 48 landen. Meer dan 300 exposanten!

We begroeten u graag op onze stand - nr. 31 Tot ziens!

Lees verder

Parfum de NatureĀ®

www.parfumdenature.com

Parfum de NatureĀ®