Welkom op de website van Lakei Boomkwekerijen

Welkom op de website van Lakei Boomkwekerijen

Lakei, voor een mooie en heerlijk geurende roos of sering van topkwaliteit!

Lakei is een modern boomkwekerijbedrijf met een compleet assortiment rozen en seringen.
De volledige opkweek gebeurt in eigen beheer: van de teelt in de volle grond tot het eindproduct in de pot. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en een professioneel team van medewerkers zorgen voor een topproduct met een constante hoge kwaliteit.

In Memoriam Joop Relouw, 27 december 2016

In Memoriam Joop Relouw, 27 december 2016


Verslagen en verdrietig, maar met vele mooie herinneringen…

Veel te vroeg moeten wij afscheid nemen van onze medewerker Joop Relouw

Als ‘kleine’ jongen was Joop na schooltijd al te vinden op het bedrijf van ‘opa van de Laak’. Na de middelbare school ging hij direct aan de slag bij het gemengde bedrijf van Leo en Gerda van de Laak. Nadat zoon Hans het bedrijf had voortgezet samen met zijn neef Emiel onder de naam ‘Lakei’ was het vanzelfsprekend dat Joop ook mee over ging.

Door de jaren heen is Joop altijd een zeer betrouwbare, loyale, hardwerkende medewerker en plezierige collega geweest. Met alle ervaring en inzet was Joop veel meer dan een medewerker, hij was onderdeel van ons bedrijf. En zo zullen we Joop ook gaan missen.

Dien en de kinderen, veel sterkte de komende tijd met het verwerken van het verlies.

Emiel, Hans, Wendy
en collega’s van Joop

Assortiment seizoen 2016-2017

Roos in pot              Syringa in pot                Syringa vollegrond            Thuja in pot 

Eigen etiketten-lijnen rozen Lakei: Rose Basics en Rose Classics

We werken samen met rozenveredelaars over de hele wereld en uit al hun licentierozen hebben wij de mooiste en sterkste uitgezocht, veelal met een onderscheiding zoals het ADR-predicaat.  Deze rozen bieden wij aan met een Lakei-stempel onder het label Rose Classics.

Rose Basics is onze selectie van licentievrije rozen. Deze rozen zijn verkrijgbaar in diverse productgroepen en in alle basiskleuren.

De prachtige etiketten-lijnen van Lakei zorgen voor een mooie, uniforme en strakke uitstraling. Daarnaast zijn bijpassende tafelbanners verkrijgbaar in de maten exporttafel (223cm) en tuincentrumtafel (300cm).
Graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

NIEUWS

Lakei in bezit MPS-A certificaat

VerantMPS-A certificaat nr.804279woord en duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn continue bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze productieprocessen. Naast onze aandacht voor mensen en machines hebben wij ook oog voor het milieu door op milieubewuste wijze te telen.
Wij zijn inmiddels in het bezit van een MPS-A certificaat; hèt bewijs dat onze producten zijn geteeld met respect voor mens en milieu.

Lees verder

AGENDA

Plantarium 2017

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Datum:   23 t/m 26 augustus 2017
Plaats:   Hazerswoude/Boskoop
Meer informatie: zie website Plantarium

Lees verder

Parfum de NatureĀ®

www.parfumdenature.com

Parfum de NatureĀ®